Alla inlägg den 18 september 2008

Av ugglan - 18 september 2008 18:41

 Idag har Gubben kört upp för BE-körkort. Han var sååååå nervös innan. Och han KLARADE DET!!!! Jippi, nu ska vi ut och campa med nya vagnen under helgen!!! BRAVO GUBBEN!!


Själv har jag varit till vägverket och tagit kort till nya körkortet(det var tio år sedan jag gjorde det sist, precis efter bröllopet när jag bytt efternamn). Det var hur smidigt som helst! Jag tog tre kort i en fotoautomat och sedan valdes ett kort ut av "tanten" i luckan och jag skrev under med min namnteckning. Billigt var det också (80:-). I vanliga fall kostar ju bara fotot en hel förmögenhet!


Ha det så gott! Kram Ugglan

Ps. Glöm inte att det är uppföljning på svt av klass 9A kl.20.30

Av ugglan - 18 september 2008 09:44

Vissa formulär som ska fyllas i känns oftas helt onödiga. Men idag fick jag faktiskt fylla i en jätteviktig blankett nämligen en registerkontrollsblankett. All personal och alla studenter inom barnomsorgen måste lämna in detta till sina chefer. Denna kontroll ska göras för att öka barns och ungdomars skydd och minimera riskerna för att de utsätts för kränkningar av personer som arbetar inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg.

Som sagt vissa blanketter fyller man heller i än andra........ Det sorgliga är ju att man ska behöva göra detta i ett land som sverige.......

Kram Ugglan

Ovido - Quiz & Flashcards