Alla inlägg under juli 2007

Av ugglan - 16 juli 2007 23:26

Filmkväll med tjejerna!


Idag har jag och min kompis visat våra tjejer på Grease. Vi hade en helkväll med mat, film och godis. Våra gubbar är bortresta så man får passa på att njuta av lugnet. Min yngsta tjej hängde inte med i handlingen men den äldsta tyckte den var bra. Jag ville säga -Vadå bra, den är ju GÔR BRA! Men de växer väl till sig och uppskattar den vid en mer mogen ålder, hi hi........


Det var andra gången vi hade en tjejkväll med film. Förra gången såg vi på "Så som i himmlen" nu inriktar vi oss på klassiker. Funderar på: Dirty Dancing, En officer och en gentleman osv. Har ni några bra förslag att komma med?


Kram Ugglan


Av ugglan - 16 juli 2007 09:36

Världens goaste hund!

Av ugglan - 15 juli 2007 22:27

Hallå!


Idag har jag hjälp mina föräldrar med flytten. Mamma har sagt att hon rensat och slängt massor av saker, men OJ vad grejer de har!! Mina två underbara barn har hjälpt till. Den yngsta monterade ihop två pallar från IKEA, jag blev mäkta imponerad! Den äldsta tjejen och hennes kompis torkade disken efter att jag diskat, de var jätteduktiga!


Vår älskade hund Charlie bor här hos oss nu när mamma och pappa flyttar. Det var vår hund ifrån bärjan men tyvärr hann vi inte med honom när barnen var små + att jag också är lite allergisk! De senaste 7 åren har han bott hos mina föräldrar. Han är helt underbar men hör ingenting. Han har varit jättelydig och det känns konstigt att inte kunna ha honom lös när man är ute. Funderar på att köpa ett koppel med lång lina! Egentligen tycker jag inte att stora hundar ska ha sånt koppel, men nu är han ju handikappad!! Han är 12år och 4månader och beter sig som en valp när han inte sover. Fast numera sover han stora delar av dagen.


Ha det så gott. Kram Ugglan

Av ugglan - 14 juli 2007 23:11

Vilket härligt sommar väder vi har! REGN; regn och åter regn!


Idag har jag varit till mina föräldrars nya lägenhet för första gången. Det var/är en stor lägenhet på ca 100 kvadratmeter. Den är ljus och har fyra rum och två toaletter. Det bästa är att den ligger mitt i stan! Det ska bli härligt och samtidigt konstigt att ha dom i samma stad! Jag brukar säga att jag inte behöver ha dom här nu när barnen är stora. Vi hade behövt dom nära när barnen var små  eftersom Gubben reste mycket. Men det är med glädje jag ser att de flyttar till vår stad och att vi då för chansen att umgås på ett mer naturligt och vardagligt sätt.


Gubben håller fortfarande på med stora tjejens rum. Snart är det dags för mig att ta över. Jag ska då spackla, måla och tapetsera. Det ska bli skönt för henne att få ett större och mer praktiskt rum.. Förhoppningsvis blir det lättare för henne att hålla ordning då..


Ikväll kommer min ena bror och hans familj på besök. Vi ska äta räkor och fira att det är semestertider. När jag växte upp slogs vi nästan om räkorna. Min man och min brors sambo tycker att vi bara vräker i oss och det gör vi väl också!! Vi verkligen ÄLSKAR räkor. Mina barn är lika förtjusta! Den enda som inte gillar det är Gubben,han äter bara några, men han får hjälpa oss att skala…..


Ha det så gott.  Kram Ugglan

Av ugglan - 12 juli 2007 23:10

Ledigt!?? Ja, det kan man undra. På pappret har jag semester men jag tror det är lugnare att vara på jobbet. Vi grejar för fullt med huset. Just nu har jag en liten paus men gubben håller på  att göra en sovalkov till största tjejen (om inte han också smitit undan en stund)!?


Det är många som säger att man ska umgås och ta hand om varandra när det är semester! Men när ska man göra allt annat som man inte hinner med under resterande del av året? Vi har bestämt oss för att en av semesterveckorna ägnar vi åt huset och resterande två som vi har tillsammans ägnar vi åt famlijen!!


Det är något konstigt med vår familj för vi ler inte hela sommaren som alla andra lyckliga familjer tycks göra. Här är det diskussioner om grejer som ligger överallt, om sovtider, om handukar som åker i tvätten efter att används bara en gång, gräset som behöver klippas (konstigt att bara jag ser det) och massor av andra saker som man får tjata om.


I år investerade vi i en pool!! Förra året var vi så trötta på att vara vid stranden eftersom det var sååå varmt hela tiden. Med facit i hand så hade vi klarat oss utmärk utan den och istället kunnat duscha i regnet! Men för min del är det helt okej med regn eftersom vi varit till Turkiet i två veckor, men det var i slutet av Maj så solen får gärna titta fram när vi drar iväg med husvagnen!!


Nu ropar GUBBEN! Det är bäst jag hjälper till lite…..

Kram Ugglan

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards