Alla inlägg den 12 augusti 2007

Av ugglan - 12 augusti 2007 22:51

Det blev som vi trodde!! Sommarfesten som vi var bjudna på resulterade i ett bröllop med ca 70 gäster!! Vi välkomnades till festen av en värdinna som efter en stund gav oss varsin karta med en vägbeskrivning till kyrkan!!

Jag kan lova att det var många tårar som rann nerför mina kinder.... Brudparet var sååååååå vackra. Brudgummens brors barn sjöng "För kärlekens skull" samt "Värmlandsvisan", det gick åt många näsdukar kan jag lova!!


När brudparet stod på kyrktrappan i strålande sol, då blåste alla såpbubblor på dom. Det verkligen sken av brudparet och deras barn. Deras ena barn (10år) grät av lycka när mamma och pappa gifte sig, (och då grät jag naturligtvis ännu mer!!)


Det var skönt att vi inte visste något om bröllopet ( ja vi antog ju men...) för då hade jag haft världens bekymmer med vad jag skulle haft på mig!! Nu hade jag på mig kjolen som jag precis köpt. Den var sommrig men jag hade ju aldrig gått klädd så om jag varit bjuden på ett bröllop!!


Festen hölls sedan hemma i trädgården. Det var Italiensk buffé och det var såååå gott! Naturligtvis var det bordsplacerig, phu, och jag hamnade bredvid folk som jag inte kännde. De var jättetrevliga och samtalen flöt lätt genom kvällen.


Det enda som var lite siså där, kunde ingen göra något åt, och det var de där Jä... myggen!! Som tur är så hade jag en flaska med MYGGA i bilen för det var fruktansvärt mycket mygg. Först hörde jag några som undrade 

-VAD F.. ÄR DET SOM LUKTAR (jag skämdes lite) men efter ett tag ville alla ha sprayen. Funderade på att ta betalt 20:-/sprut, hi hi, men alla var så tacksamma!! Trots sprayen så är jag full av bett idag...... Undrar hur jag sett ut utan den????


Jag vill tacka brudparet för att vi fick komma och dela deras stora dag både med dom och alla deras släkt och vänner. TUSEN TACK!!


Det har varit en intensiv men rolig helg med kräftskiva på fredagskväll/natt och bröllop på lördag! Jag kan lova att jag sovit länge och mycket idag!! Imorgon är det dags för jobbet igen, det ska bli skönt att komma in i rutiner igen..


Ha det så gott. Kram Ugglan




Ovido - Quiz & Flashcards