Direktlänk till inlägg 13 april 2008

"kalas helgen" är över!!

Av ugglan - 13 april 2008 21:27


Idag hade vi kalas för min yngsta tjej. Vi var till Bodaborg i Karlskoga och det kan jag varm rekommendera. De hade såååå kul. Jag kan lova att jag har så ont i kroppen nu! Det var klättring, krypning, åla, hänga, lyfta osv. Barnen var jätteduktiga det var värre för oss vuxna som är smidiga som kylskåp.... Nästa gång blir det knäskydd när vi åker dit!


Jag känner mig faktiskt ganska nöjd nu när "kalashelgen" är över. Det är jättekul när man får besök men det är även sköööönt när de går.... ( jag tror att ni fattar vad jag menar.... :-)


Igår var vi till några kompisar som bjöd på jättegod mat. Det var ris och kyckling som dom hittat på Camillas blogg. Det var gör gott! TACK!!


HA det så gott. Nu ska jag och Gubben kolla på en film.

 Sov så gott.

Kram Ugglan

 
 
catrin

catrin

13 april 2008 21:44

Tack själv för en trevlig kväll. Det vore trevligt att åka bara vuxna någon gång till boda borg. Det får vi planera in framöver.
Ha det bra kram Catrin

http://ugglan

 
mooo

mooo

14 april 2008 10:03

Ja jag vet precis vad du menar.... Man städar och fejar och efter kalaset är det till att börja om från början... Fast med en trött skalle...:)

http://www.mokroken.bloggagratis.se

 
Camilla

Camilla

14 april 2008 13:16

Vad kul att det finns folk där ute som testar och gillar mina recept. :)
Ha en fin måndag!
K R A M! ♥

http://camillaslillablogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ugglan - 8 juli 2009 18:53

och sol.... havet och vinden och doft av kaprifol.... Äntligen semester och husvagnslivet är i fullgång. Vi njuter av ledighet och härligt väder. Jag önskar alla en trevlig sommar. Kram Ugglan    ...

Av ugglan - 5 april 2009 16:59

HEJA FÄRJESTAD!!!!! Vad mer kan man säga.....

Av ugglan - 3 april 2009 09:30

Idag har jag massor av måsten som jag ska göra. Vi ska nämligen ha kalas för den yngsta tjejen imorgon. Hon fyller 10år och släkt och vänner kommer för att gratta henne. Vi ska ha italienskt tema. Pasta och kyckling sallad med pesto, massor av ostar...

Av ugglan - 31 mars 2009 19:07

men det är fullt upp med mina studier. I torsdags hade jag matte tenta och det känns som om jag har klarat den!!  Denna terminen har varit SKIT tuff! Jag har räknat matte dygnets alla timmar, till och med i sömnen.....;) Nu är det bara att hålla tumm...

Av ugglan - 23 december 2008 15:10

Ovido - Quiz & Flashcards