Alla inlägg den 3 mars 2008

Av ugglan - 3 mars 2008 19:27

Idag fyller vår hund, Charlie 13 år!!!

 

Förra veckan var han ju dålig(troligtvis magsjuka), men nu är han mycket bättre. Han ser dålig och hör dåligt men är på toppen humör!

Förr kunde vi alltid ha honom lös men nu hör han oss inte.... Eller om det är så att han blivit gammal och stönig......?? Han är hur som helst oerhört charmig!!


GRATTIS CHARLIE!! VOV VOV!!!!

Av ugglan - 3 mars 2008 19:05

 Idag har jag varit till Universitetet..... Jag har kollat upp vad jag behöver kompletera för att få en lärarexamen.... Jag jobbar egentligen redan som lärare men är anställd som fritidspedagog. Mina arbetsuppgifter är precis detsamma som en lärares. Jag har svenska, matte, bild, utvecklingssamtal, föräldramöten osv. Till saken hör att jag gärna skulle vilja ha en lärarexamen utifrån en eventuell övertalighet (det är en lång historia). Jag måste ivarje fall söka in på lärarutbildningen(igen) och sedan får jag tillgodoräkna mig allt som jag redan läst, troligtvis räcker det om jag läser 1 och 1/2 termin! Det jag däremot upptäckte idag var att jag inte har Engelska B och jag vill inte läsa på komvux...... Förstår inte varför det ska behövas när jag blir tidigare lärare år 1-6..... Till saken hör att jag är allt annat än bra på engelska, med det ska man väl inte prata högt om....Hoppas att det inte kör sig på en sådan här sak...... Jag har ju trots allt läst ganska mycket förut och klarat mig med den engelska jag kan....(Jag har enligt det nya sättet 277,5 universitetspoäng, förut var det 185p.)


Det gäller att hålla tummarna och att chefen godkänner tjänstledighet för studier...


Ha det såååå gott. Kram Ugglan

Ovido - Quiz & Flashcards