Alla inlägg under augusti 2007

Av ugglan - 14 augusti 2007 21:37

Idag har jag verkligen lyckats, jag har fått en spricka i fingret och handen!

Jag började jobba i måndags och nu är jag sjukskriven i 5 veckor! Typiskt nu när vi är mitt i en flytt på jobbet. Fast hade vi inte flyttat så hade det inte hänt! Det var nämligen så att jag skulle flytta lite på ett datorbord och det brakade ihop och jag hade naturligtvis handen under!

Jag hoppas att jag kan jobba ändå, ska prata med chefen imorgon.

det är svårt att skriva med vänster hand kan jag lova och det tar tiiiid! det blir inga romaner här inte.

Ha det så gott, kram Ugglan


Av ugglan - 12 augusti 2007 22:51

Det blev som vi trodde!! Sommarfesten som vi var bjudna på resulterade i ett bröllop med ca 70 gäster!! Vi välkomnades till festen av en värdinna som efter en stund gav oss varsin karta med en vägbeskrivning till kyrkan!!

Jag kan lova att det var många tårar som rann nerför mina kinder.... Brudparet var sååååååå vackra. Brudgummens brors barn sjöng "För kärlekens skull" samt "Värmlandsvisan", det gick åt många näsdukar kan jag lova!!


När brudparet stod på kyrktrappan i strålande sol, då blåste alla såpbubblor på dom. Det verkligen sken av brudparet och deras barn. Deras ena barn (10år) grät av lycka när mamma och pappa gifte sig, (och då grät jag naturligtvis ännu mer!!)


Det var skönt att vi inte visste något om bröllopet ( ja vi antog ju men...) för då hade jag haft världens bekymmer med vad jag skulle haft på mig!! Nu hade jag på mig kjolen som jag precis köpt. Den var sommrig men jag hade ju aldrig gått klädd så om jag varit bjuden på ett bröllop!!


Festen hölls sedan hemma i trädgården. Det var Italiensk buffé och det var såååå gott! Naturligtvis var det bordsplacerig, phu, och jag hamnade bredvid folk som jag inte kännde. De var jättetrevliga och samtalen flöt lätt genom kvällen.


Det enda som var lite siså där, kunde ingen göra något åt, och det var de där Jä... myggen!! Som tur är så hade jag en flaska med MYGGA i bilen för det var fruktansvärt mycket mygg. Först hörde jag några som undrade 

-VAD F.. ÄR DET SOM LUKTAR (jag skämdes lite) men efter ett tag ville alla ha sprayen. Funderade på att ta betalt 20:-/sprut, hi hi, men alla var så tacksamma!! Trots sprayen så är jag full av bett idag...... Undrar hur jag sett ut utan den????


Jag vill tacka brudparet för att vi fick komma och dela deras stora dag både med dom och alla deras släkt och vänner. TUSEN TACK!!


Det har varit en intensiv men rolig helg med kräftskiva på fredagskväll/natt och bröllop på lördag! Jag kan lova att jag sovit länge och mycket idag!! Imorgon är det dags för jobbet igen, det ska bli skönt att komma in i rutiner igen..


Ha det så gott. Kram Ugglan




Av ugglan - 10 augusti 2007 21:01

ÅH, vad skönt det är att klippa sig..... Håret blev

mycket kortare. Jag sa till frisören att hon fick

klippa mig som hon ville (det växer ju ut igen). Hon klippte mig ungefär så som Viktoria Beeckham ser ut..... Mitt hår är inte så tjockt men jag har tydligen många hårstrån.... Tänk om man kunde se ut som henne i kroppen också... Det känns ivarje fall helt okej, möjligtvis lite tantigt!!!!


Jag har oxå varit in till stan för att titta och eventuellt köpa kjolen som jag blev förälskad i... Jag provade den och den satt som gjutet!! Påväg fram till kassan hittade jag en nästan identiskt likadan fast i en beige färg (den andra var mörk brun). Det var nedsatt till 279:-. Då vaknade helt plötsligt snåljåpen i mig och köpte den billigare!!! Jag ångrar mig... För den mörkbruna skulle ju passa så fint ihop med svarta leggings och svart topp i höst, den andra är lite sommrig.... Fortsättning följer ang.kjolen


Imorgon ska vi på sommarfest!! Det är nämligen så att några av våra kompisar har bjudit massor av folk på en stor fest hemma i trädgården. Saken är den att vi tror att de ska gifta sig!!!! Återkommer även i denna frågan!!


HA DET SÅ GOTT. KRAM UGGLAN!!!

Av ugglan - 10 augusti 2007 11:52

Jag är en sådan där som aldrig beställer klipptid iförväg...

Jag brukar bli panik över hur jag ser ut i håret och då vill

jag naturligtvis att frisören ska vara ledig och ta emot

 mig omgående!!

Imorse fick jag ett anfall!!! NU MÅSTE JAG KLIPPA MIG!!!

Som tur är hade frisören ett återbud och kan ta emot mig snart!!! Att jag aldrig lär mig......

Återkommer ang. resultatet..... Jag brukar bli nöjd meeen man vet ju aldrig!! Tänkte faktiskt klippa av en ordentlig bit, det är slitet och jag har inte klippt mig sen i mars (förutom mina egna försök framför spegeln....

Ha det så gott. KRAM UGGLAN

PS. Har inte bestämt mig hur jag ska göra med kjolen än.....

Av ugglan - 9 augusti 2007 23:43

 God natt alla bloggare! Nu ska jag borsta tänderna och krypa till kojs.... Det är bäst att vara rädd om gaddarna för man får visst inga nya!!!


GOD NATT!!

Av ugglan - 9 augusti 2007 18:44

Jag  känner mig som en barnunge som vill ha allting...

Här om dagen var jag nämligen in till stan och där

hittade jag naturligtvis en kjol som jag blev förälskad i......


Saken är den att jag köpte den inte för att jag tyckte den var för dyr... Men jag har inte kunnat släppa tanken på kjolen..... Jag vet att det är ett I-lands problem meeeeen..... Den kostade 599:- (Esprit) och det tycker jag är alldeles för mycket......


Jag får fundera lite till..... 


Återkommer.....  HÄLSNINGAR UGGLAN

Av ugglan - 9 augusti 2007 15:14

Idag har jag varit och hälsat på min fd arbetskamrat. Hennes familj har nämligen skaffat sig katter. De var såååååå söta.  



Det här är Pepsi.










Det här är Fanta.


Tänk om man ändå kunde slippa att vara allergisk. Jag skulle så gärna vilja ha en katt. Min äldsta dotter tål heller inte katter så det är bara att acceptera att det inte blir några katter i det här huset!!


Hälsningar Ugglan

Av ugglan - 8 augusti 2007 20:38

Kunde inte låta bli att fota alla "foppa" tofflor som stod

ute på altanen förut. 

(Alla tofflor på bilden tillhör inte familjen... Några tillhör barnens kompisar och alla är inte äkta "CROCKS" utan de flesta är kopior.)

 Jag tycker personligen att de är helt underbara. På semestern "bodde" jag mer eller mindre i tofflorna. Jag använde dem till och med  i duschen.. HELT PERFEKTA!

Jag tycker inte det spelar någon roll om det är äkta vara eller kopia. Ett par kopior var lite för mjuka annars har det inte varit någon större skillnad....


Själv så har jag ett par röda, svarta och ett par rosa. Skulle också vilja ha ett par bruna och ett par ..........  Jag vill helt enkelt ha många färger... Vilket HA begär jag har, suck... Jag får nog nöja mig med dom jag har...


Hälsningar Ugglan




Ovido - Quiz & Flashcards