Alla inlägg under februari 2008

Av ugglan - 14 februari 2008 22:24

Tänk vad lätt det är att ta sig ur sängen på morgonen

när man har något att se fram emot. Imorse flög jag ur

sängen för att få ge mina älskade barn en Alla hjärtans dags present. De fick varsin bok samt hjärtan och choklad godis. Det är så underbart att få se deras ögon tindra av förväntan. Innehållet i paketen brukar inte ha någon större betydelse utan det är själva överraskningen, att inte veta vad det är...


När jag kom hem ifrån jobbet så hade min gubbe lagat jättegod mat. Det blev råriven stekt potatis kryddad med timjan + fläskfilé och gorgonzola sås, mmm........... Jag har säkert gått upp några kilo under dagen för det har varit mycket godsaker. Jag har ätit chokladhjärtan, gelehjärtan och tårta.... Det blir till att försöka röra på sig under helgen.


Ha det såååååå gott. Kram Ugglan



Av ugglan - 12 februari 2008 18:03

Jag är helt slut! Det har varit en tuff dag på jobbet. Några av eleverna i klassen mår jättedåligt. Varför ska vissa barn behöva ha det så svårt här i livet... Det finns ingen rättvisa!! Men imorgon är en ny dag och då har man nog nya krafter!!!

En liten uppiggande dans så här på kvällskvisten.

Ha det så gott.

Kram Ugglan

Av ugglan - 11 februari 2008 14:53

Vi har äntligen fått tag på en säsongsplats på Långsjöcamping (www.langsjocamping.se) och nu vet vi inte hur vi ska göra!!! Vill vi verkligen ha husvagnen på en och samma plats hela sommaren?? Campingen ligger mellan Fjällbacka och Grebbestad,vi har varit dit förrut och det är en liten idylisk camping. Det tar ca 2-2,5h timmar att resa dit. Kommer detta att passa oss??? Det blir många funderingar, vi måste ha bestämt oss inom en vecka...... Återkommer......

Kram Ugglan

Av ugglan - 10 februari 2008 19:46

Idag har jag varit barnvakt till min ena brors barn. Hon är 7 månader och glad nästa jämt, men inte idag. Hon är jätte förkyld och har feber. Hon har sovit nästan hela dagen.

Här ligger hon och sover i min säng. Kolla vilka gooooa lår.....  Hoppas att hon är bättre imorgon.


Våra barn har inte haft några "konkurrenter" förr om åren, men förra året fick de FYRA kusiner på ett och samma år.... Det blir svårt att veta hur man ska göra den dagen de tar studenten. Som tur är så är vi fyra i vår familj så vi får väl dela på oss. Men den dagen, det bekymret.... Men fyra riktiga charmtroll har vi fått i släkten ivarje fall!!


Ps. Mamma blev jätteglad för tårtan och hon ska nu gå en tårtkurs för tårtpinglan (www.tartpinglan.se).


Ha det såååå gott. Kram Ugglan

Av ugglan - 9 februari 2008 13:03

Igår kväll somnade jag gott framför tv. Hörde att det var Dilba som åkte ut denna gången. Egentligen skulle jag helst se "på spåret" men "Lets dance" är liksom lite mer för hela familjen... Det var hur som helst skönt att komma hem och jag tror faktiskt att de hade saknat mig lite... Gubben hade gjort en god räksallad och fixat ost och vin, men tråktig som jag var så somnade jag direkt efter salladen... Så det får bli ost och vin ikväll. Den som spar den har!!


Idag har jag och den yngsta tjejen gjort en tårta till min mamma. Vi ska åka till henne i em och fira hennes födelsedag.

Visst blev den fin. Det är faktiskt första gången jag gör en tårta sen jag gick tårtkursen. Kursledaren skulle säkert gråta förtvivlat när hon ser den men jag är faktiskt nöjd. Några små missar blev det men i det stora hela så anser jag att det är MVG!  Hoppas att inte min mamma tittar in här förrän efter att hon fått den...

Ha en bra dag. Kram Ugglan

Av ugglan - 8 februari 2008 15:48

Nu kan jag lova att jag är trött. Snart slutar jag jobbet, phu! Det är kul men jobbigt med övernattning med eleverna. Alla elever stannade ivarje fall kvar under natten, ingen fick hemlängtan!! Jag sov mellan två tjejer så det känndes som vanligt, lite sparkar och kramar, precis som med mina egna barn, HÄRLIGT!! JAg sov faktiskt ganska så bra... Men nu är jag som sagt var ganska trött. Det ska bli skönt att få åka hem snart.

 

HA det sååååååå gott. Kram Ugglan

Av ugglan - 7 februari 2008 19:41

Har precis smitit ifrån elever och personal för en liten stund(måste blogga). Jag började 7.30 i morse och slutar 17.00 i morgon(33,5h). Jag kommer att vara helt slut imorgon kväll, eller närmare bestämt halv död!!!

Vi brukar alltid ha övernattning varje år, det uppskattas av både föräldrar, elever och personal.

Nu kommer min kollega och säger att jag måste jobba, han ser bestämd ut, hi hi, han blir aldrig arg....

KLART SLUT! Ugglan

Av ugglan - 6 februari 2008 16:59

                                      Grattis kära syster på din födelsedag. Ja, några vet ju att jag inte har någon syster men jag har alltid önskat mig en! Så därför är jag så glad att min bror har en flickvän som jag gillar väldigt mycket!

GRATTIS ULLIS! Hoppas att din dag blir bra!



 För er som inte vet så har jag 4 små bröder (ja, fast de är vuxna nu). Så det är inte så konstigt att jag vet allt bäst, hi hi!!! Jag är både stenbock och äldst bland mina syskon. Det kan inte vara så lätt för de små stackarna.....


Ha det så gott. Kram Ugglan

Ovido - Quiz & Flashcards