Alla inlägg under mars 2008

Av ugglan - 15 mars 2008 22:26

Grattis Charlotte Perrelli till vinsten! Jag tyckte verkligen att låten var bra!!

Det märks att hon kan detta! Hon har inte varit någon favorit hos mig förut men jag måste säga att hon var bland de bästa!! BWO, Sanna och Rongedal var också bra men tyvärr var det bara en som fick vinna.


Sov så gott. Kram Ugglan


Så slutade schlagerdramat

1. Charlotte Perrelli – Hero (224 poäng)

2. Sanna Nielsen – Empty Room (206 poäng)

3. BWO – Lay Your Love On Me (158 poäng)

4. Rongedal – Just A Minute (142 poäng)

5. Linda Bengtzing – Hur svårt kan det va? (64 poäng)

6. Nordman – I lågornas sken (48 poäng)

7. Sibel – That Is Where I’ll Go (39 poäng)

8. Amy Diamond – Thank You (36 poäng)

9. Christer Sjögren – I Love Europe (23 poäng)

10. Frida feat. Headline – Upp o hoppa (6 poäng)

Av ugglan - 15 mars 2008 21:22

Just nu känns det som om jag skulle vilja att BWO eller Charlotte vinner. Sångaren måste bara byta byxor, de är såååååå äckliga!!

 Även Rongedal var bra....


Måste även göra ett tillägg att jag inte hejar på alla från Värmland nämligen inte Christer Sjögren!!!


Återkommer efter röstningen!! Kram Ugglan

Av ugglan - 15 mars 2008 20:13

På mitt jobb har alla röstat hur vi tror det kommer att gå i melodifestivalen.. Alltså inte hur vi vill att det ska gå... Min lista ser ut på följande sätt:


Charlotte P

Sanna

BWO

Amy

Linda B

Sibel

Christer S

Nordman

Rongedal

Frida


Men om jag ska rösta med hjärtat så hejar jag på Värmlandspöjker från Molkom, Rongedals!!!!  Bengtsing är heller inte så dum, hon hejar ju på Färjestad!!!!


Just nu sjunger Sibel, den låten är vacker, men behöver ett par gånger på sig.... Charlotte gjorde ett bra framträdande, hon kan det här......


Kram Ugglan



Av ugglan - 15 mars 2008 10:47

Igår somnade jag som vanligt framför tv:n. Det gör jag nästan varje fredag, zzzzzzz. Oftast orkar jag inte flytta mig till sängen förrän fram mot morgontimmarna.... Igår när Gubben buttade lite på mig(det brukar inte hjälpa) tog jag de sista krafterna och gick till sängen. När jag skulle krypa ner låg där ett jättefint paket med hjärtan på! ;-) Jag blev naturligtvis klarvaken!! Gubben hade varit ut och köpt min favoritparfym!! Visst är han underbar!!!!

 

Varje år släpper Escada en ny vår parym och den brukar ta slut ganska så fort. Till saken hör att de inte gör nya utan man får hoppas att nästa års vårdoft är lika underbar. OCH varje år LYCKAS dom!!! Parfymen är mer "fruktig" än "blommig" om ni förstår vad jag menar..... Den är ganska diskret och det enda negativa är att doften inte håller sig så länge. Prova den, jag lovar att den blir en favorit!!!

Kram Ugglan

Av ugglan - 14 mars 2008 18:48

Nu är det äntligen fredag igen. Tänk vad tiden går fort. Jag tänker året i skolstart, höstlov, jullov, sportlov, påsklov, skolavslutning, sommarlov och semester. Jag har precis som de flesta "vanliga" människor en semestertjänst, det innebär 5 veckors semester. Trots detta så tänker jag året efter skolans almanacka. Jag blir aldrig vuxen.... Jag kommer nog att vara i skolan hela mitt liv....


Just nu är min yngsta dotter på maskeradkalas. Tro det eller ej men hon blev tillslut "Karlsson på taket". Hon har en propeller på ryggen/en knapp på magen och en kudde innanför byxorna..... Så här såg hon ut när hon åkte hemifrån:

 

Ps. Jag fattar inte varför bilderna blir så gryniga och oproportionerliga när jag försöker vända på dom... ...Hoppas ni alla får en skön och avslappnande fredagskväll. Själv blir det som vanligt Tacos och Let´s dance. Kram Ugglan

Av ugglan - 13 mars 2008 20:47

Idag har det gått i ett, inte en lugn stund..... Det har varit rastvakter, lektioner, möte, möte, möte och planering... Jag känner mig ganska trött just nu.. Jag började 7.30 och slutade 18.15......phu


När jag kom hem stod yngsta tjejen där och sa att hon vill klä ut sig till "Karlsson på taket" IMORGON!!! Så nu har jag fixat kläder, Gubbens trekvartsbyxor,en gammal skjorta, hängslen och en propeller(Gubben hjälpte till med propellern)!!! Hon blev inte helt nöjd.. Själv tyckte jag det var helt okej.... Jag kanske kan ta ett kort imorgon så får ni se.... Hon ska nämligen på maskerad kalas imorgon!!



Det ska bli så skönt att gå och lägga sig och VILA/SOVA .Kram på er!!

Ugglan



Av ugglan - 11 mars 2008 20:48

Idag har jag varit till Bergviks köpcentra och "belönat" mig med två tunikor, ett par svarta leggings, ett svart skärp och 6 st bordstabletter..... Så NU är jag lite lyckligare för en liten stund..... Nej, skämt och sido jag var "tvungen" att ha något nytt när påsken närmar sig och Tallin resan står på tur...

Snart är det dags för Klass 9A. Det är något som man bara måste se! Det diskuteras mycket om "Super-pedagogerna" och deras arbetsmetoder och förutsättningar. Man får ta programet för vad det är, jag är väl medveten om att det är tillrättalagt, men vilka dokumentärer är inte det??? Jag vill ivarje fall slå ett slag för programmet.


Ha det sååå gott. Kram Ugglan

Av ugglan - 11 mars 2008 20:36

Jag var och hälsade på hos Frump och gjorde precis samma sak som hon gjort... Jag snodde detta:


Klicka på den här adressen   http://www.tatuagemdaboa.com.br/ 

Vänta tills bilden kommer fram och skriv ditt namn i "Seu Nome". Sedan din kära väns namn  i "Nome Do Amigo Zoado". E-mail behöver inte fyllas i. Klick slutligen på "Visualizar". En rolig grej kommer att visas, mycket nöje !


Kram Ugglan

Ovido - Quiz & Flashcards